Wij zijn CRM Partners en wij maken digitale interacties menselijker, intuïtiever en persoonlijker.

Duurzame en waardevolle klantrelaties

We brengen onze jarenlange ervaring met het Microsoft Platform en sales, marketing en service samen met specifieke marktkennis, strategisch advies en verandermanagement. Zo bouwen we samen met onze klanten duurzame en waardevolle klantrelaties.

Citizen Development Working together crm partners insights
sales forecast Campaign Services What we do - working together strategie

Jouw business partner

Aan ons heb je een betrouwbare business partner die écht met je de diepte in wil en waarmee jij deelt wat je wilt bereiken. Wij weten precies wat er gebeurt in jouw markt, nu én in de toekomst. Dus vertel ons wat jouw organisatie drijft en waar je naartoe wilt. Samen zoeken we naar de beste manier waarop we jouw doelen bereiken.

We are Fellowmind

Wij zijn onderdeel van Fellowmind. Wij zien technologie als drijfkracht achter betekenisvolle relaties en benaderen digitale transformatie daarom vanuit menselijk oogpunt. Samen is ons doel dat mensen met plezier met technologie werken en dat technologie werkt voor hén.

We are fellowmind drone foto

8ste jaar op rij Microsoft Inner Circle Partner

Microsoft Inner Circle Partner

Wij zijn onderdeel van de Microsoft Inner Circle. Dat houdt in dat wij nauw samenwerken met Microsoft.

Wij zijn een Microsoft Gold Partner en voldoen daarmee aan de hoogste standaarden.

Onze band met Microsoft is sterk. Wij behoren tot de top 1% Microsoft Partners wereldwijd. Een erkenning voor onze teamprestatie, elk jaar opnieuw.

Wij zitten dicht op het vuur. En die warmte geven we direct door aan jou. De laatste indepth kennis en nieuwste technologie passen we direct toe op jouw uitdagingen. We leveren waardevolle oplossingen, zodat jij succesvol kunt zijn.

De Getallen

Kwaliteit boven kwantiteit, maar het is wel fijn om te weten dat je te maken hebt met een business partner met ervaring.

136

collega’s

400+

klanten/projecten

300+

Microsoft implementaties

6

landen

Onze Partners

Wij willen voor jou het maximale uit technologie halen. Maar dat gaat niet zomaar. We hebben een netwerk van partners die ons daarbij helpen. Door samen op te trekken met deze experts helpen we jouw organisatie met het opbouwen van duurzame en waardevolle klantrelaties.

Dit zijn wij

Liefde voor klantbeleving sinds 2005

Dit doen we al sinds 2005, het jaar waarin CRM Partners werd opgericht. In rap tempo groeiden we uit tot een internationale speler op het gebied van Customer Engagement. Inmiddels bouwen we dagelijks samen met onze klanten aan klantbelevingen waar de harten sneller van gaan kloppen.

Energiek en spontaan

Bevlogen collega’s in het hart van de organisatie

Wij werken met een team van meer dan 130 bevlogen collega’s; het startpunt in onze ‘Circle to Success’. Alleen door uit te gaan van de talenten van onze mensen bereiken we de ambitieuze doelen van onze klanten. Samen met onze klanten werken we aan de inzet, implementatie en adoptie van Microsoft technologie.

Bekijk vacatures

Gepassioneerd en nieuwsgierig

Een nieuwe baan

Uitdaging. Dynamiek. Persoonlijke ontwikkeling. Samen. Trots. Onze mensen maken het verschil!

Bekijk onze vacatures