Het CRM-systeem wordt alleen een succes wanneer je mensen er graag mee werken. Een goede aanpak bij het aanbieden van nieuwe functionaliteit en nieuwe werkwijzen kan een enorm verschil maken in het plezier dat mensen ervaren bij introductie en het blijvend gebruiken ervan.

Tijdens deze training leren we je werken met de standaard technologie van Microsoft die gebruikersadoptie helpt verhogen.

Welke onderwerpen behandelen we?

We gaan een halve dag aan de slag met de tools die Microsoft biedt om gebruikersadoptie te verhogen. De functionaliteit die onze trainer je laat zien is standaard beschikbaar in Dynamics 365. We nemen je aan de hand van praktijkvoorbeelden en verschillende scenario’s mee door de deze tools. Aan het einde van de training weet jij hoe je de gebruikersadoptie verhoogt met Dynamics 365.

We behandelen de volgende onderwerpen:

  • Goals
  • Gamefication
  • Voice of the Customer
  • Dashboards
  • Organization Insights

Locatie

Deze training is zowel klassikaal als online te volgen. Je wordt altijd begeleid door een gecertificeerde trainer. De trainingen zijn zo opgebouwd dat er veel ruimte is om zelf te oefenen. Klassikaal vindt de training plaats op ons kantoor in Barneveld of op verzoek op locatie.

Meld je aan voor de training

Aanmelden

Subjects

User adoption


Dates

Op aanvraag