De 4-daagse Fast Track training voor Microsoft Dynamics 365 is geschikt voor consultants, ontwikkelaars en functioneel beheerders. De training geeft namelijk een totaalbeeld van wat er functioneel mogelijk is binnen Microsoft Dynamics 365 en hoe je het systeem zelf kunt aanpassen.

Na deze training heb je de mogelijkheid om jezelf te certificeren. De training is namelijk ook een voorbereiding op het volgende examen

MB-200

Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement Core

Meer over MB-200

Deelnemers leren wat er functioneel mogelijk is binnen Microsoft Dynamics 365 for CRM. Daarmee ben je een goed gesprekspartner voor het management als het gaat om het geven van advies over de technische en functionele (on)mogelijkheden van Microsoft Dynamics 365 in het pakketselectietraject. Daarnaast kun je op het niveau van de consultants van de leverancier meepraten tijdens het implementatietraject. Informatie die normaal gesproken in 6 dagen wordt aangeboden, krijg je nu in slechts 4 dagen.

De cursus stelt je in staat om inzicht te krijgen in de functionele mogelijkheden van Microsoft Dynamics 365. Daarnaast kun je met de verkregen kennis Microsoft Dynamics 365 aanpassen aan jouw eigen bedrijfswensen. Hierbij kun je denken aan wijzigingen qua velden, tabellen en rapportages.

Deze training is ook online te volgen.

Meld je aan voor de training

Aanmelden

Subjects

  • Relationship management
  • Marketing process
  • Sales process
  • Service process
  • Customization and configuration of Microsoft Dynamics 365 for CRM

Data

maart 8 – 11
april 12 – 15
mei 17 – 20