Sales: Persoonlijk en Relevant

Sales verandert

De ‘buyers journey’ verandert. 77% van de B2B bedrijven geeft aan dat het aankoopproces alsmaar complexer wordt. Jouw potentiële klanten worden overspoeld met informatie van allerlei aanbieders. Steeds meer personen organisaties zijn bij het aankoopproces betrokken. Dat maakt sales uitdagender dan ooit.

Relevant zijn is alles

Het is een kunst om relevant te zijn en iedere persoon te bereiken die bij het aankoopproces betrokken is. Wij geloven dat wanneer je tijdens de buyers journey je klant begeleidt in zijn aankoopproces, je meer kans maakt op het aangaan van duurzame en waardevolle relaties. Dat kan alleen als je persoonlijke contacten aangaat en relevant bent en blijft als dat contact er eenmaal is.

Sales & Technologie

Hulpmiddelen zoals klantinzichten, een helder salesproces en AI helpen accountmanagers hun werk elke dag nét weer wat beter te doen en zo voorop te lopen ten opzichte van je concurrent. Ook inzichten in je sales pipeline en sales forecast helpen het management op tijd te anticiperen en bij te sturen. Sales kan niet meer zonder technologie. Want technologie maakt al die dingen mogelijk.

Markten & Oplossingen

Wij helpen organisaties hun sales de digitale hulpmiddelen te geven die sales in hun kracht zet. Dit doen wij op zowel strategisch als operationeel niveau. Wij hebben kennis en ervaring in verschillende markten en verschillende type salesprocessen. Wij zetten bekende en nieuwe technologieen in zoals: Microsoft Dynamics 365 for sales, LinkedIn Sales Navigator, Sales Insights, Customer Insights, PowerBi, Microsoft365 en Teams. Uiteraard werken wij ook met mobiele apps zodat je sales ook onderweg alle informatie voor handen heeft.

Here to know you

Ook al zijn salesprocessen vrij generiek, de inzichten die jouw klanten en je accountmanager nodig hebben om persoonlijk en relevant te zijn, zijn uniek. We leren je daarom graag kennen om deze unieke inzichten te creëren.

CRM Partners. Here to know you.

Linda Evertsen

Wil je meer weten?Neem contact op met Linda!

+31 6 390 065 16

Klik op de onderstaande link om direct een afspraak met Linda te plannen.
Plan een afspraak