Marketing: Persoonlijk & Relevant

Marketing vraagt om klantreizen

Klanten verwachten ervaringen die aansluiten bij hun behoeften of die zelfs overtreffen. Dat vraagt van organisaties dat ze met hun klanten communiceren op een manier die op die behoeften aansluit. Met de juiste boodschap op het juiste moment via het juiste kanaal. En dat is voor iedere klant weer anders. Alleen zo creëer je persoonlijke en relevante contactmomenten. Dat is waar marketing om draait.

CRM Partners contact

Klantreizen aan de basis van Marketing Automation

Veel marketingprocessen vinden geautomatiseerd plaatsMarketing automation kan alleen met een goede marketing strategie. Die strategie bouwen we op inzichten die we uit de klantreis halen. Stap een voor marketing automation is dus het in kaart brengen van klantreizenSamen met jou brengen we alle contactmomenten met jouw klanten in kaart. Vervolgens plaatsen we die in de optimale klantreis. Zo bepalen we wat we kunnen optimaliseren en automatiseren.  

Marketing Automation Technologie

We werken samen met partners om met technologie jouw marketingprocessen zoveel mogelijk te automatiseren. En we helpen je om persoonlijk en relevant te zijn in de contactmomenten met jouw klanten. We werken met oplossingen van Microsoft, Adobe en ClickDimensionsMet deze partners hebben we inmiddels veel ervaring en diepgaande kennis opgebouwd. Die zetten we graag in om jouw klanten de beste ervaringen te bieden die mogelijk zijn. 

Whitepaper case study image for download - crm partners

Wil je meer weten over Dynamics 365 Marketing?

In deze onepager vertellen we je meer over de functionaliteiten

Lees het hier

Marketing: Here to know you

Jouw klanten zijn belangrijk voor ons. Dat betekent dat we ons graag verdiepen in wat jou drijft en wat belangrijk is om persoonlijk en relevant te zijn in de contactmomenten met jouw klanten. Daarom gaan we graag het gesprek met je aan. Om je te adviseren, maar juist om je te leren kennen. Want hoe beter we jou en jouw markt leren kennen, hoe beter we je kunnen helpen.

CRM Partners. Here to Know You.

Linda Evertsen

Wil je meer weten?Neem contact op met Linda!

+31 6 390 065 16

Klik op de onderstaande link om direct een afspraak met Linda te plannen.
Plan een afspraak