Zorg voor onvergetelijke klantervaringen in een steeds digitaler wordende wereld 

“Wist je dat je ook met ons kunt WhatsAppen…?”

Je kent het wel: je hebt een vraag over je kapotte bankpas of slechte internetverbindingJe gaat naar de website of je zoekt in de app. Uiteindelijk eindig je wachtend aan de telefoon. In een wachtrij en daarna op een agent die in systemen zoeken naar jouw gegevens. Met als gevolg een onprettige beleving.

Dit kan sneller, beter en goedkoper. Wat als je als organisatie bijvoorbeeld kan WhatsAppen met jouw klanten? 

WhatsApp

On-the-go service 

Klanten willen de kortste en makkelijkste route als ze vragen hebt. We helpen je om daar technologie slim voor in te zetten. Zo voer je  gesprekken efficiënter, bespaar je kosten en verhoog je de tevredenheid van jouw klanten.

Sta voor ze klaar in de mobiele kanalen die ze graag gebruiken. Zoals SMS, WhatsApp, Apple Business Chat en Voice Assistants.

Op die manier bied je jouw service via hun favoriete kanalen aan. Op hun eigen moment, op hun eigen plek. Dat is service on the go.

Met blije klanten als resultaat.

DCX Pay

Van conversatie naar conversie

Met messaging reageer je wanneer het uitkomt. Elk moment van de dag. Dat zorgt voor minder druk bij klanten en agents. En dat biedt meer ruimte voor het echte gesprek en daarmee voor echte verbinding.

Maak gebruik van slimme, contactloze betaalmethodes in gesprekken. Zoals Apple Pay en GPay. Zo versoepel je jouw bestelproces en verlaag je drempels voor je klanten. Je kunt je klanten met messaging zelfs proactief op een later moment bijstaan. Hierdoor voorkom je onnodig klantcontact vooraf.

Zo zorgt de inzet van digitale kanalen dat conversaties leiden tot conversies.

Janine & Gertjan

Samen kijken naar toegevoegde waarde

Maar welke kanalen zet je in, waarom en hoe? En… zijn dit wel de meest klantvriendelijke en meest efficiënte? Hoe passen ze bij je organisatiedoelen en uitdagingen?

Dit zijn de vraagstukken waar de consultants van ons Digital Customer Experience team dagelijks met veel plezier mee bezig zijn. We willen jouw wereld begrijpen om je goed te kunnen helpen innoveren.

Meer over onze werkwijze
Linda Evertsen

Wil je meer weten?Neem contact op met Linda!

+31 6 390 065 16

Klik op de onderstaande link om direct een afspraak met Linda te plannen.
Plan een afspraak