Customer Service: Effectief, Klantgemak en Passend

Effectief

Customer Service is effectieve service. Dat betekent dat klanten krijgen wat ze nodig hebben en liefst wat meer. Dat vraagt om goede samenwerking tussen Sales, Marketing en Customer Service. Maar ook tussen afdelingen die verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling of productie van diensten of goederen. Uiteindelijk hebben al jouw medewerkers dus invloed op hoe Customer Service er uit ziet. En dus ook op hoe klanten jouw dienstverlening beleven. 

transformatie in sales

Klantgemak

Klanten vragen om gemak, dat bepaalt de Customer ExperienceDat gemak maken we mogelijk door jou en de mensen in jouw organisatie optimaal te laten samenwerken, de beste tools te bieden en data te ontsluiten en inzichten daaruit te halen. Al die onderdelen, mens, tools en data moeten optimaal op elkaar worden afgestemd. Want als dat lukt wordt het mogelijk om een optimale klantervaring te bieden. En dat is waar het om gaat: klanten gemak bieden zodat ze langer blijven. 

Passend

Maar dat gemak moet wel passen bij jouw organisatie. Bij waar jij en je organisatie voor staan, je strategie en de middelen die je tot je beschikking hebt. En dat vraagt van ons dat we jou en jouw mensen goed kennen. Dat we ons in jouw belevingswereld kunnen verplaatsen en dat van je klanten. Zo kunnen we je het beste helpen om de beste Customer Experience te bieden. Daarom leren we je graag kennen. En gaan we graag het gesprek met je aan. CRM Partners. Here to know you. 

Linda Evertsen

Wil je meer weten?Neem contact op met Linda!

+31 6 390 065 16

Klik op de onderstaande link om direct een afspraak met Linda te plannen.
Plan een afspraak