Change & Adoptie: Technologie & Mensen

Meer dan technologie

Goede software is niet genoeg om het verschil te maken naar jouw klanten. Klanten zijn op zoek naar ervaringen die verder gaan dan technologie kan bieden. Jouw werknemers spelen daarin een onmisbare rol. Omdat zij in contact staan met jouw klanten, van mens tot mens. Het Change & Adoptie team van CRM Partners helpt jouw medewerkers om de klantgerichte oplossingen van Microsoft en andere partners te gebruiken om de beste klantervaringen neer te zetten.

CRM implementatie Working with Microsoft technology for CRM Partners in an office

Focus op mensen

Samen kijken we naar wat nodig is om jouw mensen te laten groeien. Groeien in succesvol gebruik van technologie, met de focus op klanten. Denk dan aan Microsoft Dynamics, het Microsoft Power Platform of LivePerson. Dat vraagt om een mensgerichte aanpak. En om verstand van zaken als het gaat om die technologie. Omdat we beide combineren, krijgen jouw mensen de begeleiding die ze nodig hebben.

Duidelijke aanpak

We hanteren een bewezen aanpak, gebaseerd op praktijkervaring en wetenschappelijke inzichten op het gebied van verandermanagement. We verzamelen data die ons helpt om inzicht te krijgen in waar jouw mensen nu staan. Op basis daarvan bepalen we wat nodig is om hen te helpen. We bereiden de livegang voor en zorgen voor een succesvolle eerste ingebruikname. Maar ook daarna staan we voor je klaar. Zo borgen we het juiste gebruik van technologie op de lange termijn.

Here to know you

We zorgen ervoor dat onze aanpak aansluit bij jouw doelen, kansen en uitdagingen. We brengen 15 jaar kennis en ervaring met implementatieprojecten mee. En we weten dat iedere situatie weer anders is. Pas als we jou en jouw mensen goed begrijpen, kunnen we doen wat nodig is om ervoor te zorgen dat jouw medewerkers successen boeken met technologie. Daarom gaan we het gesprek aan met jou en je medewerkers. Wij zijn CRM Partners.

Here to know you.

Linda Evertsen

Wil je meer weten?Neem contact op met Linda!

+31 6 390 065 16

Klik op de onderstaande link om direct een afspraak met Linda te plannen.
Plan een afspraak