Workshop Marketing Analytics

Het succes van je marketingactiviteiten evalueren

Marketing Analytics omvat de processen en technologieën waarmee marketeers het succes van hun marketinginitiatieven kunnen evalueren. Zo wil je als marketeer weten of je marketingdoelstellingen realistisch zijn. Wie je doelgroep precies is. Welke kanalen het beste presteren. Waar je leads vandaan komen. En nog belangrijker: waar je leads vindt die bij je passen. Dit zijn allemaal vragen die een belangrijke rol spelen in je online marketingprocessen. De technologie maakt dit inzichtelijk. Maar met welke uitdagingen krijg je te maken bij het gebruik van Marketing Analytics? En hoe zorg je ervoor dat je Marketing Analytics zo inzet dat jij je marketingactiviteiten succesvoller en effectiever kan maken?

Over de sessie

Tijdens de workshop komt het volgende aan bod:

  • Theorie
    We gaan kijken naar de voordelen die het gebruik van data hebben op je marketingactiviteiten.
  • Uitdagingen
    Op een interactieve manier gaan we de uitdagingen bespreken die er zijn op het gebied van Marketing Analytics.
  • Kansen
    Vervolgens kijken we naar hoe we deze uitdagingen gaan tackelen. En is er ruimte voor interactie tussen de deelnemers om van elkaar te leren.

Meedoen?

Ben jij die leergierige, innovatieve marketing manager? Zoek jij ook voortdurend naar manieren om je marketing activiteiten succesvoller te maken? En snap je dat technologie en data daarin een allesbepalende rol spelen? Dan is deze gratis workshop echt wat voor jou. Schrijf je in via de link en we ontmoeten je graag! Tot dan!

Meld je aan voor de workshop

Aanmelden

Datum

9 september

Tijd

13:00 - 14:30 uur

Locatie

Online workshop

Linda Evertsen

Wil je meer weten?Neem contact op met Linda!

+31 6 390 065 16

Klik op de onderstaande link om direct een afspraak met Linda te plannen.
Plan een afspraak