Nu de marges in veel sectoren onder druk staan, zijn bedrijven genoodzaakt om kosten te besparen en teruglopende inkomsten te compenseren. Tegelijkertijd zorgen trends als keten- en marktconsolidatie en de toenemende concurrentie van nieuwe spelers voor de noodzaak om innovatie te omarmen en nieuwe businessmodellen te ontwikkelen. Bedrijfsprocessen moeten daarom flexibel zijn, met als gevolg dat de klassieke IT-ondersteuning niet altijd meer voldoet.  Technologie biedt kansen om met die uitdaging van kostenefficiënte flexibiliteit om te gaan. Hoe dan? Door Citizen Development met behulp van low-code platforms.

Citizen Development stelt zakelijke gebruikers in staat om zelf applicaties te bouwen met door IT goedgekeurde technologie zoals een low-code platform. Gartner, het bekende wereldwijde onderzoeks- en adviesbureau in de IT-sector, deed eerder dit jaar onderzoek naar low-code development en kwam met een aantal opvallende conclusies. Zo is voorspelt dat de wereldwijde markt voor low-code development technologieën flink gaat stijgen. Dit biedt bedrijven kansen, maar stelt ze ook voor behoorlijke uitdagingen. Wij hebben deze in ons whitepaper voor je op een rijtje gezet en leggen uit hoe je deze kansen kan benutten en aan de uitdagingen het hoofd kan bieden.

Download whitepaper: Iedereen kan apps bouwen

Dit whitepaper belicht de meest opvallende trends op het gebied van low-code development. We gaan dieper in op de ontwikkelingen rondom automatisering en de talrijke mogelijkheden die er zijn om via low-code tot efficiënte oplossingen te komen die je business vooruithelpen. En we delen succesvolle voorbeelden van Citizen Development.

We zijn er voor je – CRM Partners | Fellowmind 

Via onderstaand formulier krijg je gratis toegang tot het whitepaper.

Download whitepaper

Onderwerpen

  • Hyper-automatisering
  • Citizen Development
  • Low-code
  • Microsoft Power Platform

Wil je meer weten?Neem contact op met Martijn!

+31 628 241 147