Financiële dienstverleners doen er alles aan om het vertrouwen van de consument te winnen. Dit vertrouwen heeft in het verleden namelijk een deuk opgelopen. Financials staan daarom voor de uitdaging relevant te zijn en te blijven voor de klant. Of het nu gaat om de kritische consument of de veeleisende ondernemer, zij verwachten een consistente klantervaring, via welk kanaal dan ook.

Maar wat vindt de consument belangrijk? En hoe maak je de vertaalslag naar een consistente klantervaring? Je leest het in het whitepaper: “Finance verdient het vertrouwen van de consument”.

Klant van de toekomst

Met de kennis van de huidige situatie brengen wij in deze paper de belangrijkste ontwikkelingen in kaart voor de financiële markt. In het onderzoek blikken 800 consumenten vooruit op de toekomst. Daarnaast geven ze aan waar kansen liggen voor de financiële dienstverlener die de klant van de toekomst aan zich wil binden. In dit whitepaper krijg je antwoord op de volgende vragen:

  • Welke opkomende technologieën kun je inzetten om optimaal in te spelen op de uitdagende sociaaleconomische ontwikkelingen?
  • Hoe blijf je onderscheidend in een dynamische markt?

Lees alles over de uitdagingen waarvoor intermediairs en eindleveranciers van financiële diensten staan. Door middel van de vertaalslag naar technologische oplossingen krijg je inzicht in hoe de driehoeksverhouding ‘klant – intermediair – leverancier’ een succesvolle keten wordt van vlot lopende interacties en informatie-uitwisseling.

Vul het formulier in om de whitepaper te downloaden

Download whitepaper

Onderwerpen

  • Beeld van consumenten over de finance markt
  • Opkomende technologieën
  • Intermediairs en leveranciers