Hoe zorg je ervoor dat je compliant bent en de klantbeleving op peil houdt?

De strengere wet- en regelgeving in het kader van Customer Due Diligence (CDD) en Know Your Customer (KYC) verplicht jou als dienstverlener om inventief te zijn als het gaat om risicobeheer en klanttevredenheid.

Een goed CDD- en KYC proces voorkomt integriteitsrisico’s en zorgt ervoor dat je jouw klanten beter begrijpt. Maar hoe zorg je ervoor dat je compliant bent en tegelijkertijd de klantbeleving optimaliseert?

Over onze oplossing

Samen met Compay.info heeft CRM Partners een oplossing ontwikkeld in Dynamics 365 om deze organisaties te ondersteunen compliant te zijn: Mpower Finance: KYC. In dit webinar laten wij je zien hoe deze oplossing data vanuit Company.info gebruikt om medewerkers te helpen om klanten beter en sneller te beoordelen. Via een geïntegreerde procesflow kunnen medewerkers efficiënter en met een lagere foutmarge hun werk doen, waardoor het onboardingsproces niet alleen sneller maar ook betrouwbaarder en accurater verloopt.

Bekijk het on-demand webinar

Bekijk het on-demand webinar en kom erachter hoe Compliance Connect bijdraagt aan een compliant en klantvriendelijk CDD- en KYC-proces.

Nu bekijken

Datum

On-demand

Locatie

Webinar