Hoe ervaren onze collega’s het werken bij CRM Partners? Zo goed dat sommige collega’s nadat ze elders aan de slag zijn gegaan, toch opnieuw bij ons werken! Zij kozen voor een andere uitdaging maar vonden hun weg terug! Zo ook Suzanne Pijnacker. Ze deelt graag haar verhaal.

Suzanne heeft na ervaring elders te hebben opgedaan opnieuw gekozen voor CRM Partners. Zij heeft hier haar plek gevonden als Senior Solution Architect. Waarom koos zij opnieuw voor CRM Partners? Lees hieronder haar verhaal.

Opnieuw gaan voor expertise én aandacht voor elkaar!

Ik ben bij CRM Partners gestart als CRM Consultant en ik ben doorgegroeid naar de rol van Senior CRM Consultant. Het ambitieniveau en in teamverband de beste resultaten nastreven voor onze klanten sprak me destijds al aan!
Na CRM Partners te hebben verlaten omdat ik elders ervaring op wilde doen, ging het toch weer kriebelen. Ik miste de fijne sfeer en collegialiteit. Door mijn contact met oud collega’s is de bal opnieuw gaan rollen. Inmiddels ben ik weer aan de slag bij CRM Partners. Nu in de rol van Senior Solution Architect. De mensen bij CRM Partners, de bedrijfscultuur, de oplossingen die we bieden voor klanten en de aandacht die er voor ons als medewerkers is zo fijn... Het feit dat ik terug kon keren vind ik geweldig. Dat zegt iets over de ‘open mind’ binnen CRM Partners! Ik zit hier helemaal op mijn plek!

Oprechte betrokkenheid

Oprechte aandacht voor medewerkers en voor elkaar als collega’s. Het samenwerken met ambitieuze, door inhoud gedreven mensen die het mooiste resultaat nastreven voor onze klanten. Dat is wat CRM Partners kenmerkt en waarom ik opnieuw voor deze organisatie heb gekozen. We hebben heel veel expertise in huis en dat inspireert mij. Ik noem onszelf weleens ‘vakidioten’: we willen het beste voor onze klanten.
Ik waardeer het dat CRM Partners mensgericht is, zowel richting klanten als richting medewerkers. Als ik het te druk heb, krijg ik hulp aangeboden. Het vieren van successen, regelmatig een uitstapje of een gaaf bedrijfsfeest maken het werken bij CRM Partners extra leuk. CRM Partners checkt actief of jij goed in je vel zit en of je het naar je zin hebt. Die betrokkenheid vind ik heel erg belangrijk.

Wil je meer weten over werken bij CRM Partners? Neem contact op met Marieke of Barbara.

Wil je meer weten over werken bij CRM Partners? Neem contact op met Marieke of Barbara!