Wil jij meer inzicht in je sales performance?

Een betrouwbare forecast is heel belangrijk en zelfs crucial voor de toekomst van je organisatie. In de praktijk zien we echter dat veel organisaties niet op de juiste manier forecasten. In veel gevallen wordt bijvoorbeeld de pipeline gebruikt om te forecasten.

Deze keuze wordt vaak gemaakt omdat het makkelijk is, maar dit is zeker niet optimaal. Door dit te doen kan je namelijk belangrijke informatie over je opportunitiess én sales team mislopen en is je forecast minder nauwkeurig.

Maar hoe zorg je ervoor dat je forecast op koers blijft door goed pipeline management? En hoe werken deze twee optimaal samen?

Over de sessie

In dit on-demand webinar geven wij inzicht in hoe jij meer grip krijgt op je pipeline, zodat je zeker bent dat jouw forecast gedragen wordt door je team. Dit doen we door antwoord te geven op de volgende vragen:

  • Wat is het verschil tussen je pipeline en je forecast?
  • Hoe zet je beide middelen optimaal in?
  • Hoe maak je het pipeline management en de forecasting van jouw sales team succesvol?

Met behulp van “Dynamics for sales” laten we je zien hoe jij op een eenvoudige manier inzicht krijgt in je forecast. Zodat je op een doelgerichte manier je team kunt aansturen om het optimale sales resultaat te behalen.

Vul je gegevens in en bekijk dit on-demand webinar dat wij speciaal hebben ontwikkeld voor salesmanagers. Ga aan de slag met je sales doelstellingen, creëer betere inzichten uit je bestaande data en haal hierdoor meer rendement uit je sales team.

Bekijk het on-demand webinar

Nu bekijken

Datum

On-demand

Locatie

Webinar

Voor wie?

Sales professionals
Sales analisten
Sales managers
BI managers
Commercieel verantwoordelijken