Virtual Agents worden steeds belangrijker. 66% van de klanten probeert bijvoorbeeld eerst een self-service voordat ze contact opnemen met een agent. Snel, gepersonaliseerd en gemakkelijk op elk kanaal communiceren staat centraal in de huidige samenleving.

Maar ook intern maken Virtual Agents steeds meer het verschil in het efficiënt werken. Hiermee maak je bijvoorbeeld het zoeken naar informatie en documentatie makkelijker. Het Microsoft Power platform is een mooie omgeving en biedt ook niet-programmeurs met een no-code interface de mogelijkheid om deze oplossingen te bouwen.

Wil je graag zelf een Virtual Agent leren maken? Meld je dan aan voor deze Virtual Agent in a Day workhsop.

Hoe ziet de Power Virtual Agent workshop er uit?

Introductie: Power Platform en Power Virtual Agents

We starten met een korte introductie van het Power Platform en de daarop berustende Power Virtual Agents. We vertellen je graag meer over de visie achter deze slimme chatbots.

Voorbereiding: Topic Design

We vertellen je hoe je bepaalt voor welke scenario’s een Power Virual Agent handig is om in te zetten. Je leert hoe je het ontwerp van je chatbot vooraf slim aan kunt pakken, zodat het bouwen makkelijker gaat.

Aan de slag: bouw je 1e chatbot

Je gaat je eerste eigen chatbot bouwen met Power Virtual Agents aan de hand van hands-on Microsoft Labs. Jouw bot gaan we gedurende de dag steeds verder uitbreiden.

Doorbouwen: maak je bot nog slimmer

We gaan de bot slimmer maken door gebruik van o.a variabelen en Power Automate. Ook vertellen we wat meer over de Analytics van je bot, hoe je bot Authenticatie kan afhandelen en hoe hij samenwerkt met menselijke collega’s.

Tone of voice: je bot goed laten klinken

We nemen je tot slot mee in de wereld van conversational design. Geef je bot zijn eigen stem die past bij je merk.

Klinkt dit interessant?

Ik meld me aan
Aanmelden

Datum

16 maart

Tijd

09:00 - 17:00

Locatie

Webinar