Met de toevoeging van Bonair zijn de Europese voetafdruk en aangeboden diensten van Fellowmind vergroot

Vanaf vandaag is Bonair AS, specialist in Microsoft Dynamics 365, onderdeel geworden van Fellowmind. De toevoeging van Bonair is een logische volgende stap voor Fellowmind in de ambitie om de Europese leider te worden in het Microsoft Business Applications en Modern Workplace landschap.

Bonair is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een marktleider in Microsoft Dynamics 365 in Polen. Microsoft heeft het werk van het bedrijf driemaal beloond met de onderscheiding ‘Partner van het jaar’. Met deze stap zet de Fellowmind-organisatie nu voor het eerst voet in de Poolse markt. Bonair zal de werkzaamheden blijven voortzetten vanuit hun kantoren in Warschau, Szczecin en Bialystok.

“Deel uitmaken van Fellowmind brengt ons veel mogelijkheden en stelt ons in staat Bonair naar een hoger niveau te tillen.” zegt Andrzej Wach, CEO van Bonair. “Voor onze klanten zijn er verschillende duidelijke synergiën binnen zowel onze kerncompetentie in zakelijke Microsoft-toepassingen, maar ook in nieuwe zakelijke gebieden zoals Modern Workplace en kunstmatige intelligentie. We hebben de afgelopen jaren al nauw samengewerkt met het Fellowmind-team voor verschillende gedeelde klanten. De overeenkomsten in cultuur en hun hoge kwaliteitsnormen hebben ons overtuigd om ons aan te sluiten bij de Fellowmind-familie. ”

" Polen staat bekend als een van Europa's meest opkomende digitale economieën. Met Bonair als onderdeel van Fellowmind lopen we voorop in digitale transformatie. Samen met Bonair kunnen we nog meer organisaties meenemen in hun digitale transformatie. Het getalenteerde team bij Bonair heeft de kennis en ervaring om grote internationale klanten te bedienen. De mensen van Bonair zullen een waardevolle toevoeging zijn aan het Fellowmind-team en zullen ons in staat stellen om onze klanten te helpen betekenisvolle relaties te creëren. "

- Emiel Putman, oprichter en CEO van Fellowmind

In Europa is Fellowmind een marktleider in de zakelijke oplossingen van Microsoft. Fellowmind is nu vertegenwoordigd in zes landen; Zweden, Nederland, Finland, Denemarken, Duitsland en Polen en heeft 1.350 medewerkers en een totale omzet van 180 miljoen euro. De bedrijven die deel uitmaken van Fellowmind behouden hun autonomie, merk en identiteit en zijn tegelijk een volwaardig lid van de Fellowmind-familie. De overname is onderdeel van de strategie van Fellowmind om het Microsoft Partner Landscape te consolideren in samenwerking met FSN Capital.