Organisaties hebben steeds meer aandacht voor gebruikersadoptie en de menselijke factor binnen implementatietrajecten. Bij CRM Partners vinden we dat niet alleen technologie, maar vooral de medewerker het verschil maakt in de relatie met de klant.

Om deze visie te ondersteunen lanceren we onze Mpower Suite: een bundel van oplossingen die stuk voor stuk focussen op gebruikersadoptie en klantervaring. De Mpower Suite vult het krachtige Power Platform aan op een aantal essentiële punten, waardoor de gebruikersbeleving naar een hoger niveau wordt gebracht.

De naam Mpower Suite hebben we niet voor niets gekozen: het draait allemaal om empowerment. Door de juiste ondersteuning vanuit technologie, stellen we de medewerker maximaal in staat om een ultieme klantbeleving te bieden. Daarnaast is de Mpower Suite ook een wezenlijk onderdeel van de gereedschapskist van onze consultants. Hiermee zijn zij in staat om snel functionaliteit op te leveren, waarbij kwaliteit en standaardisatie zijn geborgd.

Voor onze klanten die nu al gebruik maken van CRM Essentials: Mpower Suite is de opvolger van CRM Essentials, uitgebreid met nieuwe onderdelen. Naast een nieuwe naam introduceren we hiermee een nieuwe productvisie die we de komende periode verder uit zullen bouwen in samenhang met onze andere diensten.

Meer weten over Mpower Suite?

Hoe draagt Mpower Suite bij aan een hogere gebruikersadoptie én betere klantervaring?

Met Dynamics 365 hebben we een krachtig platform in handen, waar we best trots op zijn. Alleen al door de ongekende mogelijkheden om de basisfunctionaliteit uit te breiden en aan te passen voor specifieke processen. Het stelt ons in staat om onze klanten écht een stap verder te helpen.

Mpower Suite versterkt dit krachtige platform door heel gericht extra functies te bieden die het werken met Dynamics 365 nog plezieriger maken. Deze uitbreidingen kunnen nét het verschil maken, met een tevreden gebruiker als resultaat.

Neem nou de Address Management module. Die zet de standaard adresfunctionaliteit in één keer om naar een gebruikersvriendelijke en landonafhankelijke adresinrichting. Of de Quick Find module waarmee je snel én gericht kunt zoeken. Cruciaal als je een klant aan de lijn hebt. Of de Tiles View module, deze brengt bepaalde inzichten direct onder de aandacht met kleurige tegels.

Deze suite aan oplossingen geeft een vliegende start aan je implementatie, waardoor je meer uit je projectbudget haalt. Daarbij biedt het je gebruikers een soepel werkend systeem met de juiste inzichten op het juiste moment. Dit draagt direct bij aan een hogere gebruikersadoptie. En, klanten merken dat!