Meer halen uit jouw bestaande klanten en met je eigen data voorspellen welke klanten wellicht vertrekken? Dit kan door Churn bij jouw klanten te voorspellen.

De afgelopen jaren hebben we samen met verschillende klanten op basis van het Microsoft platform een oplossing gemaakt waardoor dit kan! Lees hieronder hoe wij in co-creatie samen in een korte tijd een pilot met waardevolle inzichten geven.

Stijgend klantbehoud zorgt voor meer winst

Het is algemeen bekend dat nieuwe klanten meer tijd en geld kosten dan bestaande klanten behouden. Dat is ook niet zo gek, aangezien je geen tijd en middelen hoeft te besteden aan het vinden en vervolgens overtuigen van een nieuwe klant. Om klanten te behouden moet het bedrijf ‘gewoon’ doen wat is afgesproken om de klanten tevreden te houden. In menig onderzoek staan verschillende cijfers waaruit blijkt dat een stijgend klantenbehoud met enkele procenten de winst al met 25% tot 95% kan verhogen.

Hoe behoud je de juiste klanten?

De juiste klanten behouden is waardevol. Het monitoren van je klantverlooppercentage is de juiste manier om te onderzoeken en onderbouwen of jouw bedrijf klanten behoudt. CRM Partners heeft hier een standaard oplossing voor waarmee je snel dit inzicht krijgt!

Wil je dit ook? Download hieronder de informatie.

Vul het formulier in om de paper te downloaden

Download whitepaper

Onderwerpen

  • Churn
  • Klantbehoud