Activate Digital Selling

Marketing & Sales, maar dan digitaal

Klantcontact steeds meer digitaal

Als we iets hebben geleerd van de afgelopen anderhalf jaar, dan is het wel dat klantcontact steeds digitaler werd. In een rap tempo schakelden we van de kantoortuin naar de keukentafel. We gingen niet meer naar winkels, maar bestelden alles online. Er waren misschien nog wel meer klantcontactmomenten dan ooit. Met in ieder geval 1 belangrijk verschil. Al die contactmomenten zorgden voor een enorme hoeveelheid data.

Digitaal klantcontact met financiële instellingen

Deze ontwikkeling ging niet aan financiële instellingen voorbij. Advies- en hypotheekgesprekken-,schadeclaims –  contactmomenten waarvan we dachten dat die echt niet zonder fysieke aanwezigheid konden – bleken ineens prima op afstand te kunnen, via een scherm. En dat geldt dus ook voor alle contactmomenten die in het teken staan van Marketing en Sales .

Uitdagingen

Die digitalisering van klantcontact zorgt ook voor veranderingen in het gedrag en in de verwachtingen van klanten. Hoe gaan financiële instellingen daarmee om? Welke uitdagingen komen hierbij kijken? En welke kansen zijn er om Marketing en Sales nog effectiever aan te pakken? Deze workshop behandelt al deze vragen en meer!

Over de sessie

Inspiratie

In deze sessie laten we je zien hoe Microsoft naar deze ontwikkelingen kijkt. En tonen we je aan de hand van een concrete casus wat technologie kan doen om Marketing en Sales effectiever én succesvoller te maken. Zodat jij precies weet wat er mogelijk is en wat je kunt doen om die mogelijkheden voor jou te laten renderen.

Praktijk
We gaan ook praktisch aan de slag. Samen kijken we in een leuke, interactieve sessie naar de kansen en obstakels die binnen jouw organisaties spelen. Zodat je op basis daarvan kunt bepalen wat je kunt doen om nu echt het verschil te gaan maken voor jouw (potentiële) klanten.

Agenda

  • We bespreken Digital Selling in de Finance Markt aan de hand van 3 trends.
  • Hoe ziet een end-to-end digitaal verkooptraject er uit?
  • Hoe zorg je ervoor dat je de silo’s van Marketing & Sales doorbreekt?
  • Hoe ga je praktisch met deze inzichten aan de slag?

Meedoen?

Ben jij die leergierige, innovatieve marketing of sales manager? Zoek jij ook voortdurend naar kansen om klanten te winnen en te binden? En snap je dat technologie en data daarin een allesbepalende rol spelen? Dan is deze gratis workshop echt wat voor jou. Schrijf je in via de link en we ontmoeten je graag! Tot dan!

Meld je aan voor de workshop

Aanmelden

Datum

18 november

Tijd

10:00 - 11:30

Locatie

Online workshop

Linda Evertsen

Wil je meer weten?Neem contact op met Linda!

+31 6 390 065 16

Klik op de onderstaande link om direct een afspraak met Linda te plannen.
Plan een afspraak