Er gaat een schokgolf door het landschap van water, gas en elektra. Je hebt te maken met hevige concurrentie en klanten die minder loyaal zijn dan voorheen.

Jij wilt niet alleen dat ze diensten afnemen. Nee, jij wilt ambassadeurs van je merk. Maar hoe verhoog je die betrokkenheid en loyaliteit van klanten in deze transitiemarkt? Daar helpen wij je bij met behulp van technologie als LivePerson.

Ons LivePerson partnership

Als organisatie wil je natuurlijk gaan voor blije klanten. Daarom gaan onze expertise op customer experience en LivePerson’s platform hand in hand met onze missie om klanten blij te maken met soepele digitale belevingen. Of dit nou via je app of portal is, via messaging kanalen zoals WhatsApp, Google RCS en Apple Business Chat. Of het gaat om helpen bij het kopen van een product of ondersteunen bij een service vraag, je wil het zo makkelijk mogelijk maken om contact te hebben met jou als organisatie.

Liveperson partnership

LivePerson’s AI-powered conversational platform

LivePerson’s AI-powered conversational platform speelt in op dit gemak door de gangbare consumenten messaging kanalen in te zetten in een business context. Inclusief het kunnen koppelen aan third party bots zoals Watson, Dialog Flow, Power Virtual Agent of CX Company. Je kan dus je eigen bots meenemen, maar je kan ook de ingebouwde Liveperson’s eigen bots gebruiken. Zoals out of the box beschikbare bots die meelezen met gesprekken om de medewerker tips te geven of die een welkomstdialoog voeren om het gesprek 24/7 te starten om altijd klaar te staan. Denk ook aan slim naar het juiste team routeren aan de hand van de intent van de klantvraag. Naadloos. Fijne combinatie van geautomatiseerde dialogen en menselijke gesprekken.

Naast het gemak waarmee je als organisatie messaging kanalen en bots kan inzetten, is het supermakkelijk voor je medewerkers om in te werken. Hieronder zie je hoe de intuitieve interface helpt om gesprekken tegelijk te voeren, zonder dat dit ten koste gaat van de beleving. Bij veel organisaties zien we dat 10 tot 12 afgeronde conversaties per uur per agent haalbaar is. Kortom een echt passende oplossing juist in deze digitale tijden, medewerkers helpt en ondersteunt in klantcontact.

Ons Digital Customer Experience team

Als team geloven we in het slim inzetten van klantcontactoplossingen die relevante data inzetten, medewerkers ondersteunen en gesprekken makkelijker maken. Gesprekken in de messaging kanalen waarin we zelf elke dag met onze vrienden en familie praten. Super dus dat de technologie zo in beweging is en ons in staat stelt dichterbij elkaar te komen. Alleen het implementeren van een tool is nog geen garantie voor succes. Begrijpen hoe en waarom je als organisatie ontwikkelt in deze transformatie, is wat je echt succesvol maakt. En dat heeft niets met tooling te maken en alles met mensen.

Hoe wij je helpen

Bij het introduceren van nieuwe dingen, innovaties, is het zaak dat je juist die menselijke kant van de goed belicht. Betrek bij het maken van keuzes de juiste stakeholders. Stel samen met hen een duidelijke ambitie vast. En maak op basis van de gezamenlijke ambitie de juiste keuzes. Als je dit vergeet, richt je misschien wel een nieuw kanaal in, maar sluit je onvoldoende aan bij de ambities van de organisatie. En weet je niet zeker of je voldoende waarde toevoegt. Succesvol veranderen, valt of staat met de gerichte inzet van menselijke capaciteit en de ontwikkeling van skills om te veranderen. Daarom helpen we om niet alleen te focussen op de digitale transformatie, maar vooral ook de menselijke.


Meer over ons team

Wil je meer weten? Neem contact op met Linda!

+31 (0) 342 427 090

Laat je telefoonnummer achter en dan bellen we spoedig terug