Er gaat een schokgolf door het landschap van water, gas en elektra. Je hebt te maken met hevige concurrentie en klanten die minder loyaal zijn dan voorheen.

Jij wilt niet alleen dat ze diensten afnemen. Nee, jij wilt ambassadeurs van je merk. Maar hoe verhoog je die betrokkenheid en loyaliteit van klanten in deze transitiemarkt? Daar helpen wij je bij.

Duurzame en waardevolle klantrelaties

De klantbehoefte is aanzienlijk veranderd. Consumenten leggen de lat hoog. Ze willen gemak en snelheid, net zoals ze van service in andere branches gewend zijn. Want anders stappen ze over naar de concurrent. Klantgericht zijn in alle fasen van de klantreis, dat is wat je nodig hebt voor het behoud van je klanten. Want ze zijn op zoek naar comfort, gemak, veiligheid en duurzaamheid. En daar horen menselijke, intuïtieve en persoonlijke contactmomenten bij. Zowel digitaal als met sales-, marketing- en servicemedewerkers.

Solar panel, photovoltaic, alternative electricity source - concept of sustainable resources
Attractive businesswoman sitting at the desk indoors in office, using smartphone and computer.

Waarde halen uit cruciale contactmomenten

Dankzij onze jarenlange ervaring in deze branche begrijpen wij welke contactmomenten cruciaal zijn voor jou en je klant. Jij balanceert tussen klantgerichtheid en efficiëntie. Zo haal jij de hoogst mogelijk waarde uit ieder contactmoment. Samen kijken we hoe jouw organisatie een vraag, klacht of verzoek het snelst en het best oppakt. Portalen, chatbots of iemand met camera te woord staan? Alles is mogelijk met een heldere omnichannel-strategie.

Een inzichtelijk 360-klantbeeld en relevante marketingcampagnes

Wij creëren klantinzicht, zodat je vanuit daar kunt werken aan een optimale klantbeleving en waardevolle klantrelatie. Een compleet klantbeeld geeft jouw medewerker de juiste tools voor een first-time-fix van een klacht. En je benadert klanten met relevante marketingcampagnes, omdat je precies weet wat er speelt.

Agrarische sector Beautiful reflection in water of dutch
Electrical net of poles on a panorama of blue sky and green meadow.

Optimaal klantgemak door selfservice en omnichannel engagement

Ook je klant wil inzicht. Want, met zonnepanelen op het dak wordt jouw consument ineens een prosument. Dat vraagt om een nieuwe aanpak en verandert de relatie tussen jou en je klant. Selfservice-omgevingen moeten eenvoudig in gebruik zijn en een foutloos proces ondersteunen. Het liefst met volledige integratie van chatbots en direct contact met je medewerkers.

Liveperson partnership

Met messaging verhoog je de betrokkenheid en loyaliteit van jouw klanten.

Samen met LivePerson kunnen we jou daarbij helpen.

Lees meer
Linda Evertsen

Wil je meer weten?Neem contact op met Linda!

+31 6 390 065 16

Klik op de onderstaande link om direct een afspraak met Linda te plannen.
Plan een afspraak