Jij staat voor vele uitdagingen: vraag en aanbod schommelt, materiaalkosten stijgen en verwachtingen van klanten en consumenten veranderen waar je bijstaat.

Dus hoe stoom je jouw bedrijf klaar voor de toekomst? Door strategie, mensen en technologie met elkaar te verbinden. En daar helpen wij je bij met ondersteuning van Dynamics 365.

Onze ervaring

Met meer dan 200 implementatietrajecten op naam kent Microsoft Dynamics 365 voor ons geen geheimen meer. Daarom zijn jouw doelstellingen bij ons in goede handen. Een Dynamics 365 implementatie is een onderdeel van een transformerende organisatie.

CRM Partners female employee
Microsoft Power Platform, Dynamics 365, Azure AI and modern workplace

Het Microsoft platform

Wij geloven in het Microsoft-platform. De innovaties van Microsoft Dynamics sluiten aan op de digitale transformatie waar organisaties mee te maken hebben. Dynamics 365 biedt je een schaalbaar, flexibel en online CRM-platform met standaardfunctionaliteiten in de vorm van apps, die je eenvoudig aan of uitzet. Deze onderdelen, zoals Dynamics for Sales, Marketing, Field Service of Customer service, ondersteunen jouw business processen optimaal. Personalisatie is mogelijk, maar met de aanpak van Microsoft technologie behoud je de eenvoud en het overzicht.

Menselijk vertrouwen

Een gebruiker zo ver krijgen de oplossing te omarmen is een belangrijke pijler voor het slagen van het project. Daarom ontwikkelen wij speciale adoptieplannen voor jouw organisatie. We denken mee over communicatie rond de verandering en geven Change Management en User Adoption workshops om het gewenste, klantgerichte gedrag te bereiken. Daarnaast zijn we het enige door Microsoft gecertificeerde trainingscentrum in Nederland met toegewijde trainers die Dynamics 365 trainingen geven.

Microsoft Power Platform en Power BI Woman men working behind a computer with Microsoft Power Platform
Clients following a CRM Partners training

Klantgerichte strategie

We starten met een strategisch advies op basis van kennis die we opdoen over je organisatie en het speelveld. Het gaat dus niet direct over techniek. We kijken naar welke organisatiedoelen je hebt, welke klantprocessen er zijn en wat de organisatiecultuur is. Vanuit dat startpunt ondersteunen we je organisatie in het realiseren van je klantgerichte strategie. Dan gaan we aan slag met het mappen van de technologie. Soms passen we de processen aan, soms de technologie: die keuze maken we samen.

Support & Innovatie

Ook aan het einde van het project blijven we dichtbij. Die fase, onze HyperCare fase, is van groot belang. Zijn er issues die we snel kunnen verhelpen? Ons Support & Innovatie-team staat voor je klaar. We helpen je bij incidenten, nieuwe releases vanuit Microsoft, onderhoud en geven de snelheid van de technologie graag een boost. Daarnaast werken we met veel plezier aan innovaties voor jouw organisatie. Kunnen we bijvoorbeeld een nieuw business proces toevoegen aan CRM? Zoek je een marketingoplossing of wil je aan de slag met chat? We denken graag met je mee.

Two female employees meeting Microsoft Dynamics 365 Digital Customer Experience marketing
Linda Evertsen

Wil je meer weten?Neem contact op met Linda!

+31 6 390 065 16

Klik op de onderstaande link om direct een afspraak met Linda te plannen.
Plan een afspraak