Jij staat voor vele uitdagingen: vraag en aanbod schommelt, materiaalkosten stijgen en verwachtingen van klanten en consumenten veranderen waar je bijstaat.

Dus hoe stoom je jouw bedrijf klaar voor de manufacturing toekomst? Door strategie, mensen en technologie met elkaar te verbinden.

En daar helpen wij je bij.

Jij zit in de maakindustrie

Er is een nieuwe standaard voor klantervaring in de maakindustrie. Innovatie in de sector wordt gedreven door de behoefte aan maatwerk en gemak. Inspelen op hoge verwachten doe jij door alles uit je eigen productieproces te halen. Want machines worden steeds slimmer. Industrie 4.0-technologieën helpen je niet alleen je product te verbeteren, maar brengen jou ook dichter bij je klant. Data is het sleutelwoord voor verschuiving van je businessmodel.

Boeren Farmers Paper 2

Agri & Food

De ontwikkelingen in de Agri en Food sector gaan snel. Boeren en telers verwachten dienstverlening die aansluit op hun visieAls leverancier van boer en teler wil je hierop in kunnen spelen. Alles om te voldoen aan de wensen van jouw klanten. Dat vraagt om laagdrempelige technologie die inzicht geeft en de groei van gewas en dier ondersteunt. 

Daarom helpen wij je te transformeren van een productgerichte, naar een klantgerichte organisatie.  

Chemie & Pharma

Opereren op een sterk competitieve wereldmarkt en daar concurrentievoordeel behalen is een behoorlijke uitdaging in deze brancheJij hebt te maken met complexe fabricageprocessen en toenemende vragen van klanten over innovatie en duurzaamheid. Waar kun jij met jouw bedrijf het verschil maken voor jouw klanten? Daar werken we graag met jou aan.  

Offshore & Maritime

Jij hebt te maken met protectionisme, milieuregels, de opkomst van concurrerende markten en krappe klantenbudgettenDaarom richt jij je op het optimaliseren van de operatie en je faciliteitenToekomstbestendig zijn is wat je wilt. Digitale transformatie helpt je hierbij.

Met complexe, mechanische systemen voor onderhoud, navigatie en veiligheid heb je een zee aan data tot je beschikking. Wij helpen je bij het verzamelen en interpreteren van de data, zodat de technologie vóór jou gaat werken. Wat dacht je van de combinatie van AI en Mixed Reality. Vanaf de wal toezicht houden én op afstand real-time samenwerken: dat kan met de nieuwste technologie in het Microsoft Dynamics 365 platform.  

Onderzoek in de agri sector over data en de toepassing hiervan in innovatie en verduurzaming

Ook benieuwd naar de innovaties en uitdagingen volgens Nederlandse boeren?

Wij onderzochten het in het paper ‘De agrarische sector op de schop – Datagedreven boerderijen en nieuwe manieren van produceren’

Lees ons onderzoek
Linda Evertsen

Wil je meer weten?Neem contact op met Linda!

+31 6 390 065 16

Klik op de onderstaande link om direct een afspraak met Linda te plannen.
Plan een afspraak