Geldzaken zijn gevoelige zaken. Daar waar de klantrelatie eerst draaide om een-op-een contact, moet je nu digitaal een vertrouwensband opbouwen.

Dus hoe doe je dat? Door een onuitwisbare indruk achter te laten op je klant. Wij helpen je daarbij door inzicht te geven in de financiële gegevens van je klant. Met onze krachtige KYC App leef je de KYC-regelgeving op een snelle en accurate manier na.

financiële dienstverleners Man in finance working with technology

Compliant zijn én een uitmuntende klantbeleving

De strenge wet- en regelgeving in het kader van Know Your Customer (KYC) en Customer Due Diligence (CDD) verplichten financiële- en zakelijke dienstverleners om inventief te zijn als het gaat om risicobeheer en klanttevredenheid. Maar hoe zorg je ervoor dat je compliant bent en de klantbeleving op peil houdt? De oplossing ligt in het toepassen van slimme technologieën.

Weet met wie je zaken doet

Wil jij het KYC-proces automatiseren in Microsoft Dynamics? En direct inzicht krijgen in de concernstructuur en de UBO’s van klanten en prospects? Met de KYC App voor Microsoft Dynamics weet je precies met wie je zaken doet. Volledig gescreend op PEP-, sancties en negatief nieuws. Zo ben je in staat om accuraat aan de KYC-/CDD-richtlijnen te voldoen.

Bekijk onze factsheet
KYC process automation
Tech guy having a conversation

Digitaal vertrouwen

Speel in op de toenemende regelgeving voor KYC/CDD en richt je risicomanagement beter en sneller in. Zodat je binnen een paar kliks kan beslissen of je zaken mag doen met nieuwe klanten of niet. En win het vertrouwen van de klant.

“Een goed KYC-proces vraagt om een heldere structuur en complete vastlegging. De uitdaging is om klanten soepel en snel te onboarden, terwijl je compliant bent”.

Arjan Splinter | Accountmanager

Automatiseer KYC in Microsoft Dynamics

Met de nieuwe KYC App verloopt het accepteren en monitoren van klanten binnen Microsoft Dynamics een stuk aangenamer. Bekijk de video en ontdek de voordelen.

Linda Evertsen

Wil je meer weten?Neem contact op met Linda!

+31 6 390 065 16

Klik op de onderstaande link om direct een afspraak met Linda te plannen.
Plan een afspraak