Geldzaken zijn gevoelige zaken. Daar waar de klantrelatie eerst draaide om een-op-een contact, moet je nu digitaal een vertrouwensband opbouwen.

Dus hoe doe je dat? Door een onuitwisbare indruk achter te laten op je klant. Wij helpen je daarbij. En maken daarbij gebruik van onze jarenlange ervaring bij banken, verzekeraars, hypotheekverstrekkers en andere financiële dienstverleners.

Bouwen aan digitaal vertrouwen

Bestaande bedrijfsmodellen staan onder druk. Flexibiliteit, transparantie, eenvoud en vertrouwen zijn belangrijker dan ooit. Consumenten en ondernemers verwachten anywhere, anytime, en at anyplace financiële zaken te kunnen monitoren en aanpassen. En tegelijk wil jij meer waarde halen uit jouw klantrelaties. Daar hoort een constante en uitmuntende klantbeleving bij. Met een ideale balans tussen online en offline klantcontact. Daar helpen we je bij.

Young and senior business men walking outside. Hoe we dat doen
Young business man standing outside of building

Kruip in de huid van je klant en creëer een 360-graden klantbeeld

Leer je klant kennen. Kruip in de huid van je klant en creëer een 360-graden klantbeeld. We helpen je met het registreren van data door de hele keten. Samen maken we jouw data overzichtelijk en inzichtelijk. Voorspel het gedrag van je klanten met Big Data, Business Intelligence en Machine Learning. Dan heb jij anywhere, anytime en at anyplace informatie paraat om digitale interactie relevanter en persoonlijker te maken.

Medewerkers met technologie laten werken

We digitaliseren tijdrovende processen en taken zodat er meer tijd en ruimte overblijft voor persoonlijk klantcontact. Daar horen tools bij die samenwerking met collega’s, ketenpartners en klanten vereenvoudigen. Dus daar gaan we aan werken, samen met jou.

We begeleiden en ontzorgen je óf geven we je zelf het stuur in handen. En daarvoor hoeft niet je hele IT-landschap op de schop. Wij laten bestaande en nieuwe technologie met elkaar communiceren. Bovenop bestaande systemen leggen we bijvoorbeeld de flexibele schil van het Power Platform. En we zorgen ervoor dat jouw medewerkers en klanten met plezier daarmee gaan werken. Zo bouwen we samen aan excellente klantervaringen.

Interne Kommunikation
financiële dienstverleners Man in finance working with technology

Compliant zijn én een uitmuntende klantbeleving bieden, het kan. Echt

Toenemende wet- en regelgeving voor Know your Customer (KYC) en Customer Due Diligence (CDD). Je wilt niet alleen dat je klantdata op orde is, je moet. Een grondige, maar ook snelle screening voor het onboarden van nieuwe klanten is essentieel om compliant te zijn. Én het biedt kansen voor het verbeteren van je klantervaring.

Lees meer over KYC
Whitepaper case study image for download - crm partners

Whitepaper Finance

Finance verdient het vertrouwen van de consument

Download whitepaper

Klantverhaal a.s.r.

De adoptie van het service platform

Download casestudy
Linda Evertsen

Wil je meer weten?Neem contact op met Linda!

+31 6 390 065 16

Klik op de onderstaande link om direct een afspraak met Linda te plannen.
Plan een afspraak