ERIKS is een technische dienstverlener voor de industriële sector met als missie zijn klanten hoogwaardige producten en diensten aan te bieden. Om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn, is ERIKS België in zee gegaan met CRM Partners om het Customer Service proces te optimaliseren.

Samen met CRM Partners heeft ERIKS België nu een uniforme Customer Service werkwijze voor alle Belgische vestigingen gebouwd. Nu is het mogelijk overal alle klantaanvragen te behandelen en tegelijkertijd inzicht te krijgen in zaken als doorlooptijd en output. Wil een klant bijvoorbeeld de status van een offerteaanvraag weten? Met een druk op de knop is het nu mogelijk om snel een passend antwoord te geven. Alles, vanuit één centraal systeem bij alle verschillende vestigingen door heel het land.

“Ons doel was het sales- en serviceproces effectiever en efficiënter te maken, zodat we beter met de klant kunnen communiceren.”

Jorik Boekaar, Business Process Manager bij ERIKS

Het klinkt zo logisch om een systeem in te richten en alle medewerkers daarmee te laten werken, maar de werkelijkheid is vaak weerbarstig. Vaak ontbreekt het aan goede begeleiding van de implementatie van nieuwe processen, waardoor veel tijd en geld verspild wordt en het uiteindelijke resultaat tegenvalt of de situatie zelfs verslechtert.

Meer weten?

Klinkt dit interessant en wil je meer weten over hoe ERIKS dit heeft opgelost? Download dan de case via onderstaand formulier en bekijk hoe wij hen hebben geholpen.

Whitepaper case study image for download - crm partners

Klantverhaal ERIKS

Vul het formulier in en download de case!