Een financiële speler als BDO moet blind kunnen varen op de klantinformatie die zij ter beschikking hebben. Niet alleen om compliant te zijn, maar juist ook om klanten te voorzien van een optimale klantbeleving.

In hun zoektocht naar een systeem die hen kan voorzien van een compleet en up-to-date klantbeeld, kwamen zij uit bij Microsoft Dynamics 365. CRM Partners stond hen bij met de implementatie hiervan.

“We wilden een proactieve business partner, en die kregen we ook. De ervaring en vakinhoudelijke kennis van CRM Partners was ongelooflijk waardevol in het maken van strategische keuzes voor de toekomst van ons ERP-systeem”

Twan van der Burgt | Manager Business & IT

Oplossing

Microsoft Dynamics 365 werd gekozen als ideale oplossing. Voor de implementatie was BDO op zoek naar partner met specifieke productkennis. Vanwege de ruime ervaring en de opgebouwde expertise in Microsoft CRM-systemen kwamen zij uit bij CRM Partners.

CRM Partners ondersteunde het Dynamics team bij het maken van operationele en strategische beslissingen.

“De diepe kennis over Microsoft Dynamics en hun proactieve, meedenkende houding hielpen ons enorm bij het maken van strategische keuzes.”

Twan van der Burgt | Manager Business & IT

Resultaat

CRM Partners ondersteunde BDO door consultants af te staan die meedraaiden in het Dynamics team. Zij brachten niet alleen kennis en ervaring op het vlak van Microsoft Dynamics, maar konden hun ook bijstaan in het begeleiden van de verandering naar het nieuwe systeem.

Mede door de specifieke productkennis en de ervaring die de consultants meebrachten kijkt BDO met vertrouwen uit naar de livegang die gepland staat voor 1 mei 2021.

“Ik heb er alle vertrouwen in dat we met de nieuwe software gebruikers veel toegevoegde waarde zullen leveren. Daaraan heeft CRM Partners een essentiële bijdrage geleverd. Na de livegang zal de behoefte aan dagelijkse ondersteuning waarschijnlijk wat minder zijn, maar met het oog op de doorontwikkeling en de kennis over Microsoft Dynamics, die we graag in huis houden, verwacht ik dat de consultants van CRM Partners voorlopig nog wel op onze werkvloer zullen rondlopen.”

Twan van der Burgt | Manager Business & IT

Whitepaper case study image for download - crm partners

Klantverhaal BDO

De juiste expertise op het juiste moment

Download Casestudy

Oplossing

Change en adoptie: Technologie & Mensen

Lees meer

Over BDO

BDO is een internationaal opererende accountantsorganisatie en is qua omvang de vijfde accountants- en adviesorganisatie ter wereld. Het wereldwijde BDO-netwerk bestaat uit meer dan 1.800 vestigingen in 167 landen. Met ruim 88.000 professionals in dienst beschikken zij over expertise van de lokale markt en bundelen zij die kennis van hun internationale netwerk om aan de wensen van de klant te voldoen.